Kimmo

Kimmo

Kimmo. 43-vuotias, avioliitossa elävä kahden lapsen isä. Asuu Klaukkalassa. Nuorekas, urheilullinen ja iloisen elämänasenteen omaava, aina sanansa pitävä mies. Aiempaa työuraa: 10 vuotta muutamassa isossa yrityksessä palkka- ja taloushallinnon tehtävissä. Vajaat viisi vuotta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, lisäksi projektinjohtoa sekä prosessikoordinointia muutaman vuoden verran.

Pikkupojasta asti kiinnostunut autoista ja moottoripyöristä. Harrastanut, ostanut ja myynyt niitä paljon, konsultoinut myös monta ystävän ja tuttavan auto- sekä moottoripyöräkauppaa alusta maaliin saakka.

Tähän mennessä palaute on ollut 100 % positiivista, ja moni on kysellyt, ”miksi et hanki tällä leipää?”. Miksi en? En keksinyt pätevää selitystä, ja silloin syy liikeidean jalkauttamisesta syntyi – keväällä 2014.

Haluan auttaa Sinua. Sinua, jolla ei ole aikaa perehtyä autojen ja autokaupan koukeroihin. Sinua, jolla on ehkä aikaakin, mutta ei tietotaitoa – tai kiinnostusta. Sinua, joka kaikesta edellä mainitusta huolimatta haluat tehdä oikean päätöksen, optimoida autokaupan omien tarpeidesi ja rahatilanteesi mukaan.

Sinun ei tarvitse tietää autoista käytännössä mitään. Autan, neuvon ja ohjaan. Otan Sinut huomioon. Haluan palvella Sinua niin, että olet ennen kaikkea tyytyväinen tekemääsi kauppaan.