| LISÄTIETOA

Autonostoapu on perustettu vuonna 2014 auttamaan Sinua tekemään onnistuneet auto- tai moottoripyöräkaupat. Päätoimintaperiaatteemme on etsiä auto Sinun tarpeiden mukaan räätälöidysti sekä hankintaan liittyvät riskit mahdollisimman kattavasti eliminoiden. Käyttäen Autonostoavun palveluita optimoit autohankintasi juuri omien tarpeidesi ja toivomuksiesi mukaan; et maksa turhasta ja vähennät ikävien yllätyksien ja epäonnistumisen riskejä kaikkinensa, kun hyödynnät Autonostoavun kokemuksen ja kaupantekotaidot.

Olemme erikoistuneet mm. löytämään ns. heikot kohdat ja tinkimisaiheet – jopa merkit mahdollisista kolaroinneista – autosta kuin autosta, merkkiin, malliin ja tekniikkaan katsomatta. Autamme tarvittaessa myös Leasing-auton etsimisessä. Toimialueenamme on lähtökohtaisesti Uusimaa, mutta toimeksiannon sisällöstä riippuen on mahdollista palvella aina pohjoisinta Suomea myöten, jonne olemme tehneet useita etäostokonsultointeja. Apuamme käyttäen yli 100 asiakasta on optimoinut onnistuneesti oman kauppansa – asiakastyytyväisyytemme ollessa täydet 100 %

MIKSI VALITSISIN AUTONOSTOAVUN?

1. Säästä rahaa

Asiakkaamme ovat avullamme säästäneet auton hintaluokasta riippuen satoja tai tuhansia euroja. Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen autokaupasta, joten autoliikkeiden toiminta- ja neuvottelutavat ovat meille tuttuja. Markkinoiden ajantasainen seuraaminen yhdistettynä laajaan kokemukseen takaa ammattitaitoisen näkemyksen auton reaaliarvosta. Asiakas ei maksa ostettavasta autosta liikaa, ja mahdollinen asiakkaan vanha auto tulee myydyksi tai vaihdetuksi oikeaan hintaan. Säästöä syntyy niin kaupantekohetkellä (kauppahinta edullisin mahdollinen), auton käyttöiän aikana (mm. yllättävien korjaus- ja huoltokulujen minimointi) sekä autoa myydessä (jo autoa ostettaessa mietitään myös, millaiset ko. auton markkinat ovat suunnitellun käytön päättyessä). Asiakkaamme saa autoa ostaessaan rahoilleen enemmän vastinetta.

2. Säästä aikaa ja vaivaa

Itselle oikean auton etsiminen on usein aikaa vievää puuhaa. Siihen saattaa intensiivisesti tehtynäkin kulua useita päiviä tai viikkoja, tapauksesta riippuen jopa kuukausia. Autonostoapu etsii ja kilpailuttaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan optimoituja vaihtoehtoja niin kauan kunnes yksi tai useampi vaihtoehto on kartoitettu – tämä aika säästyy asiakkaalta. Kartoituksen jälkeen Autonostoapu käy vaihtoehdot läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaasta riippuen hänen läsnäoloaan ei tarvita muutoin kuin valikoituneiden ehdokkaiden/valikoidun ehdokkaan koeajossa, jossa Autonostoapu luonnollisesti on mukana. Myös neuvottelut ja käytännön asiat hoituvat ammattilaisen avulla suoraviivaisemmin – lopputuloksesta tinkimättä.

3. Vähennä riskejä, optimoi lopputulos

Autonostoapu tekee taustatyön puolestasi. Asiakkaan ei välttämättä tarvitse tietää autoista mitään, riittää kun hän osaa kertoa vaatimuksensa ja toiveensa hankittavan auton suhteen. Autonostoavulla on ammattimaiset valmiudet kartoittaa ominaisuuksiltaan optimoitu auto. Kaikkea kaikista autoista Autonostoapukaan ei tiedä, mutta tällaisessa tilanteessa Autonostoapu ottaa asiasta selvää. Autonostoapu käy kartoitetun auton seikkaperäisesti asiakkaan kanssa läpi, varmistaen, että hän pystyy tekemään ostopäätöksensä faktoihin perustuen. Näin asiakas ei tule tietämättään ostaneeksi autoa, joka on ominaisuuksiltaan vääränlainen, väärän hintainen tai millään muotoa ns. “riskiyksilö” (esim. viallinen, kolaroitu tms.).

Käytettyä autoa ostettaessa erittäin korkeaan arvoon ja keskeiseen rooliin asettuu erittäin tarkat ja kattavat autontarkastuskyvyt. Kun auto läpikäydään huolellisella ammattitaidolla, seuloutuvat huonot yksilöt pois. Tarkastuksen ja läpikäynnin perusteella löytyy myös pätevät ja rahanarvoiset argumentit itse kauppaneuvotteluun. Autonostoavun avulla vähennät varsinkin kaikkia vaihtoautokauppaan liittyviä riskejä.